Mads Leander med sterke prestasjoner i Randers Bike Week i Danmark

Mads deltok denne helga i Randers Bike Week i Danmark. Norge, Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Litauen og Danmark på startstreken i juniorklassen. Alle de beste nasjonale rytterne deltok, og det var totalt 4 etapper. I kriteriumsrittet ble svært mange tatt ut av rittet. 10 runder à 4,2 km. En bakke pr runde. 500 hm totalt. Mads til mål i et lite tetfelt på en 19. plass. Siste bakke kjørte Mads et solid drag 390 W i 1 1/2 minutt. Solid det for en kropp under 60 kg. Veldig godt fornøyd med dagens etappe.

3.etappe i Randers Bike Week var 99 km fordelt på 8 runder. 117 hm pr runde. To bakker på hhv 400 og 800 meter (6,9 og 4,7%) sugende bakker som favoriserer puncherne. Mads lå i tetfeltet til rett før siste runde. Da tok krampa Mads. Det ble kjørt beinhardt hele veien med stadige rykk. Varmen tok også energi i dag. Uvant å kjøre i 32 grader. Men Mads fullførte som vanlig og kom inn til en hederlig 41. plass. 3. Beste norske. Mange ryttere brøt i dag.

Ny sterk 4. og siste etappe av Mads. I dag gikk et 8 manns brudd inn. Mads inn med gruppa på 19 mann som jaktet bruddet. En 22. plass 44 sek bak utbryterne. Dette var en slite etappe. Kramper i går som ikke hadde sluppet helt taket, men en PEP talk med NTG Kongsvingertreneren hjalp. Han hadde rett i at det er i hue det sitter… Samme sterke startfelt i dag med bl.a..Gustav Wang og flere med pallplasseringer i EM og VM junior.

Vi er stolte av at Mads gjør det så bra i Eikerdrakta!TtF 1