XX-gruppa

XX-gruppen er Eiker CK’s raskeste gruppe. Her har du muligheten til at teste deg selv fullt ut.

Det satses knalltøft mot lagkonkurrancen Lillehammer-Oslo og topplaseringer i andre ritt.

Er du allerede eliterytter, kjører Norgescup, Mastercup eller du har kjørt (tur)ritt, men syntes du mangler ekstra utfordring, så er dette gruppen for deg.

Medlemmerne av gruppen trener hele året og det forventes at du i stort omfang er villig til at yte ditt for at gruppen skal nå sine mål.

Til tross for at dette er en gruppe hvor det går fort, så er det en avslappet og hyggelig sosial holdning og alltid plass til flere.

Har du lyst til å teste om denne gruppe er for deg, så kom uforpliktende med på et par treninger – du er også velkommen selvom du allerede er medlem av en annen klubb.

 • Da er det på tide å trekke innendørs…

  … for de av oss som ikke liker kulde, glatte veier, slaps eller søle… Eller rett og slett vil treffe andre, og svette i fellesskap 🙂 Spinningsesongen er i gang, og det blir spinning tirsdag og torsdag på Stamina Mjøndalen … Les videre

 • Gran Canaria 2019

  23. – 30. mars 2019 reiser vi endelig ned igjen, til sol, sommer, kort/kort, tørr asfalt og mange timer i mer eller mindre kupert terreng.. Klubben subsidierer alle som har vært medlem gjennom 2018 med 2000,-. Neste år håper vi … Les videre

 • Nettbutikken er åpen…

  Mangler du klubbtøy? Trenger du jakke til vinteren? Eller har du bare lyst på noe nytt? Kanskje en skidress? Nettbutikken er åpen igjen! Logg inn med ‘eikerck’ på http://www.original.no and shop til you drop 🙂 Netbutikken er åpen ut september.

 • Resultater Rypejakta og Hanekampen 2018

  1. Ellen Østbye Fremgaard, 2. Ann Iren Bjærnarå, 3. Hilde Charlotte Østmoen 1. Eivind Sandholm, 2. Tor Einar Hulloen, 3. Frode Bokerød   Resultatlistene er klare, og ligger her: Resultater-2018-3 (Oppdatert) Vi takker alle funksjonærer og deltakere for en flott dag … Les videre

 • Invitasjon til Rypejakta og Hanekampen 2018

  Vedlagt er formell invitasjon til årets ritt. Velkommen! Invitasjon Rypejakta og Hanekampen2018

Kanskje du finner noen spennende innlegg i arkivet?