XX-gruppa

XX-gruppen er Eiker CK’s raskeste gruppe. Her har du muligheten til at teste deg selv fullt ut.

Det satses knalltøft mot lagkonkurrancen Lillehammer-Oslo og topplaseringer i andre ritt.

Er du allerede eliterytter, kjører Norgescup, Mastercup eller du har kjørt (tur)ritt, men syntes du mangler ekstra utfordring, så er dette gruppen for deg.

Medlemmerne av gruppen trener hele året og det forventes at du i stort omfang er villig til at yte ditt for at gruppen skal nå sine mål.

Til tross for at dette er en gruppe hvor det går fort, så er det en avslappet og hyggelig sosial holdning og alltid plass til flere.

Har du lyst til å teste om denne gruppe er for deg, så kom uforpliktende med på et par treninger – du er også velkommen selvom du allerede er medlem av en annen klubb.

 • Nettbutikk for sykkeltøy

  Nå er jammen meg nettbutikken for klubbtøy åpen igjen. Så, hvis du ikke fikk bestilt alt du ville ha forrige gang; klikk og kjøp 🙂 www.original.no, Brukernavn er eikerck.

 • Shopen er åpen!!

  Logg inn på https://www.original.no mked bruker «eikerck» og bestill årets tøy. Nettbutikken er åpen i 14 dager, og klær leveres til Bjørn Myhre AS 5-6 uker etter stengetid.

 • Årsmøtedokumenter

  Da er alle årsmøtedokumenter klare, og ligger vedlagt i denne posten. Velkommen alle sammen tirsdag 6. februar kl.19.00 på LOE Betongelementer. Årsberetning 2017 Saksliste2018 Innkommende forslag til årsmøte 2018 Handlingsplan 2018-2021 Forslag til Medlemskontigenter Eiker CK Arsregnskap for 2017 Budsjett … Les videre

 • Årsmøte 2018

  Innkalling til årsmøte 2018 (for 2017) er utsendt på mail, men noen har kanskje ikke registrert mailadressen sin.. Derfor kommer innkallingen også her. Vel møtt! Innkalling til årsmøte Eiker CK 2018

 • Spinningsesongen er i gang

  Hver torsdag 1800-1930 og lørdag 1030-1200 er det spinning på Stamina Mjøndalen. Selvfølgelig gratis for deg som er medlem av Eiker CK. Møt opp, og start jobben med sykkelkroppen 2018

Kanskje du finner noen spennende innlegg i arkivet?