XX-gruppa

XX-gruppen er Eiker CKs raskeste gruppe. Her har du mulighet til å teste deg selv fullt ut.Er du allerede eliterytter, kjører Norgescup, Mastercup eller har kjørt (tur)ritt, men syntes du mangler ekstra utfordring, så er dette gruppen for deg.

Medlemmene av gruppen trener hele året, og det forventes at du i stort omfang er villig til å yte ditt for at gruppen skal nå sine mål.

Til tross for at dette er en gruppe hvor det går fort, så er det en avslappet og hyggelig sosial holdning og alltid plass til flere.

Har du lyst til å teste om denne gruppe er noe for deg, så bli gjerne med på et par uforpliktende treninger – du er også velkommen selv om du allerede er medlem av en annen klubb.

Treninger utover våren blir tirsdag, torsdag og langtur søndag for mer info om tider og treninger sjekk ut Facebook Eiker CK alle medlemmer og Eiker XX.

 • Innkalling til årsmøte for 2020

  Styret i Eiker CK innkaller til årsmøte for 2020, 8. februar 2021. eikerck.no/…/Innkalling-til-årsmøte-8.2.2021.docx Grunnet koronasituasjonen vil årsmøte avholdes på Teams. Husk å melde fra via klubbens Facebook-side eller til leder@eikerck.no. Vi bruker e-postadressen du er registrert med i Min Idrett. Sjekk … Les videre

 • Nettbutikken for klubbtøy er åpen

  Logg inn med brukernavn eikerck på adressen https://bravteamwear.no/ Minner om at det fortsatt er kraftig jubileumsrabatt på kortermet trøye.

 • Camilla ble norgesmester i MTB

  Helterittet ble omgjort til norgesmesterskap i MTB for elite og masters. Dette er et krevende ritt med utfordrende terreng og mye klatring. Camilla gjorde et godt ritt og kan nå smykke seg med tittelen norgesmester i K45. I klasse M50 gikk … Les videre

 • Mads Leander med sterke prestasjoner i Randers Bike Week i Danmark

  Mads deltok denne helga i Randers Bike Week i Danmark. Norge, Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Litauen og Danmark på startstreken i juniorklassen. Alle de beste nasjonale rytterne deltok, og det var totalt 4 etapper. I kriteriumsrittet ble svært mange tatt … Les videre

 • Eikerryttere i Tour te Fjells

  I helga ble årets første NC for junior og senior arrangert. Vi hadde flere ryttere på start. Mads Leander Fredriksen og Konrad Amundsen i menn junior og Martine Fon (Victoria CK) og Helene Holte i kvinner senior. I tillegg deltok … Les videre

Kanskje du finner noen spennende innlegg i arkivet?