Hva gjør jeg nå?

Så står du der, med ny sykkel, stramme lycraklær i moderne farger og ett par sko som er umulig å gå i. Du skal komme deg i form, kanskje miste noen kilo, eller kanskje du har vært aktiv mosjonist i en annen idrett. Kanskje har du gjort som så mange av oss andre, sett Edvald, Thor og Alexander på tv, og syns det ser morsomt ut å sykle.

(Fortsetter under bildet)

IMG_3544

 

Men, nå står du der, og aner ikke hva du skal gjøre… Hvor du skal sykle, hvordan du skal sykle, når du skal sykle, bare at du egentlig vil sykle hele tiden.

Mange av oss har startet akkurat der. Spørsmålene er mange, svarene på google enda flere, og til slutt blir dørstokkmila fryktelig lang. Glem alt det der. Det aller viktigste med sykkel er å sykle, og å kose seg! Uansett ambisjonsnivå…

Ukene går, og du sykler og sykler, kanskje flere dager i uken. Så leser du ett sted, eller hører fra familie eller venner at det arrangeres turritt. Og stedet å begynne er Lillehammer – Oslo. Er ikke det veldig langt? Klarer du det?

Selvfølgelig klarer du det!

Etterhvert blir du bare mer og mer glad i å sykle, og alle rundt deg blir bare mer og mer lei av alt sykkelprat. Kanskje det er på tide å treffe likesinnede? En sykkelklubb… «Men er jeg god nok til det?»

Eiker Cycleklubb er en stor sykkelklubb med medlemmer på alle nivåer. Enten du vil sykle fort, eller bare kose deg på sykkelen og kanskje delta i et ritt eller to. Og i år har vi et bra opplegg på gang for å delta på rittet Styrkeprøven fra Lillehammer til Oslo. Vi har mange grupper, og en av dem passer sikkert ditt ambisjonsnivå.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å nå dine mål, og sørger for at du treffer mange likesinnede menn og kvinner i lycra!