Eikerryttere i Tour te Fjells

I helgaTtF 3 ble årets første NC for junior og senior arrangert. Vi hadde flere ryttere på start. Mads Leander Fredriksen og Konrad Amundsen i menn junior og Martine Fon (Victoria CK) og Helene Holte i kvinner senior. I tillegg deltok også Åshild Tovsrud og Hedda Skogesal Samsing som nå representerer Asker CK.

Mads hadde en uheldig start med mageproblemer og bremsen på i første etappe som var bakketempo på grusvei til Storefjell. Han syklet seg imidlertid godt opp i de neste etappene, spesielt i 3. og 4. etappe. Til slutt endte han på 38. plass sammenlagt i et meget sterkt selskap. Imponerende!

TtF 1

Konrad fikk ingen sammelagtplassering da han ble tatt ut i siste etappe som var et tilnærmet gateritt i Fagernes sentrum. Han fikk en god gjennomkjøring i dette rittet.

I dameklassen endte Helene til slutt på 17. plass totalt i kvinner senior. Dette er en hederlig plTtF 4assering i et sterkt felt. Spesielt 3. etappe var Helene fornøyd med, hvor hun følte at hun var aktiv i feltet. Her kom hun på 11. plass.

Martine syklet de to første etappene, men hun sto av før 3. etappe da hun følte at kroppen ikke spilte helt på lag.

Vi er stolte av rytterne våre og ønsker lykke til videre i sesongen!

Link til sammenlagtresultater: https://tourtefjells.no/2020/07/20/sammenlagtlister-tour-te-fjells-2020/

 

TtF 2